Natugrain® TS құрамында жоғары тазартылған NPS-ыдырататын ферменттер, эндо-1,4-β-ксиланаза 5600 TXU/г бар. Бір TXU минутына 5 мкмоль қалпына келтіретін қанттарды (ксилоза эквиваленттері) бөлетін фермент мөлшері ретінде анықталады. Ал эндо-1,4-β-глюканаза 2500 ТГУ/г. Бір ТГУ минутына 1 мкмоль қалпына келтіретін қанттарды (глюкоза эквиваленттері) бөлетін ферменттің мөлшері ретінде анықталады.
Бидай, жүгері, қара бидай, арпа, құмай және т.б. сияқты азықтардың қоректік заттардың сіңуін және энергияны пайдалануын жақсартады. 85 0С-қа дейінгі температураға ұшырауы мүмкін. Кез келген жем ингредиенттерімен, басқа жем қоспаларымен және дәрі-дәрмектермен үйлесімді. Натугрейн® TS қолданғаннан кейін жануарлардан алынатын өнімдерді тағамдық мақсатта шектеусіз пайдалануға болады.